Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Να επιλέξω All Inclusive πακέτο ή όχι…?

Ένα ταξιδιωτικό γνωμικό αναφέρει ότι δεν μπορείς αληθινά να μετρήσεις τα θετικά και αρνητικά ενός All Inclusive πακέτου μέχρι να το ζήσεις προσωπικά ο ίδιος. Πως μπορείς όμως να καταλάβεις εάν το AllInclusiveείναι αυτό που ζητάς από τις διακοπές σου τη δεδομένη στιγμή? Ίσως να σε βοηθήσουν τα παρακάτω βασικά πλεονεκτήματα στην τελική σου επιλογή.

 

Μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα του να ταξιδεύεις All Inclusive.

 

Οργανόγραμμα – Βασικός πονοκέφαλος που προσπαθούν οι περισσότεροι να αποφύγουν στο ταξίδι τους. Με άλλα λόγια, που να πάνε, πώς να μεταφερθούν από ένα μέρος σε άλλο, που να μείνουν και τι να δουν. Το AllInclusiveτα διαγράφει αυτά. Για όσους είναι πιεσμένοι χρονικά ή δουλεύουν ατελείωτες ώρες, αυτό μπορεί να αποβεί σωτήριο.

 

Μία τιμή – Το All Inclusive μειώνει την ανάγκη να κοστολογείτε μία μία τις υπηρεσίες και να χρησιμοποιείτε πολύπλοκους αλγόριθμους για να βγάλετε συμπέρασμα για το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε συνολικά στις διακοπές σας. Αντιθέτως μία τελική τιμή για πτήση, διαμονή, ποτά, φαγητό και εκδρομές διευκολύνει να προγραμματίσετε οικονομικές οικογενειακές διακοπές ή ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι ή όσοι απλά θέλετε να «χαθείτε» για μία εβδομάδα.

 

Ένας προορισμός – και αυτό ακριβώς προσφέρει ένα All Inclusive. Ένα καταφύγιο, όπου δεν χρειάζεστε να ανησυχείτε για το που ή τι θα φάτε και τι να κάνετε.

 

Μόνο για ενήλικες – όλο και αυξανόμενος αριθμός AllInclusiveξενοδοχείων προσφέρει υπηρεσίες μόνο για ενήλικες, προσφέροντας ουσιαστικά υπόσχεση στα ζευγάρια για ηρεμία, ξεκούραση και αξέχαστες διακοπές.

 

Φιλικά για οικογένειες – All Inclusive πακέτα φτιαγμένα ειδικά για γονείς με παιδιά. Παιδότοποι, πισίνες για παιδιά, ζώνες δραστηριοτήτων και διάφορα θεάματα για να διασκεδάσει ολόκληρη η οικογένεια (ιδίως η μαμά και ο μπαμπάς).

 

Μπορείς να φύγεις οποτεδήποτε – εάν μετά από μερικές ημέρες κουραστείς από τη χαλάρωση δίπλα στην πισίνα ή την παραλία, μπορείς εύκολα να κλείσεις με τον τοπικό σου αντιπρόσωπο μία εκδρομή σε έναν αρχαιολογικό χώρο ή μία δραστηριότητα περιπέτειας.

 

Και τέλος αποφεύγεις τις μεγάλες εκπλήξεις, και κυρίως τις δυσάρεστες, καθώς θα μείνεις εύκολα μέσα στο επιθυμητό budget, δεν θα δυσκολευτείς να γνωρίσεις νέο κόσμο και επίσης ξεχνάς το πακετάρισμα για όσες ημέρες παραμείνεις στον προορισμό.

 

 

Εσύ θα επέλεγες το All Inclusive για το επόμενο ταξίδι σου ή το μήνα του μέλιτος?

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

  Εμπνευστείτε

   Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This