Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Σπα – αααχ! Μικρός οδηγός στα καλύτερα σπα και chill-out σημεία του Μπαλί

Είτε ψάχνετε για μία βασιλική 3ωρη θεραπεία ή ένα γρήγορο μασάζ χαλάρωσης, οι επιλογές των σπα στο Μπαλί φαίνονται να είναι ατελείωτες. Οι ταξιδιώτες μπορούν εύκολα να οργανώσουν ένα πλήρες καθημερινό πρόγραμμα με ημερήσια σπα, λαμβάνοντας διαφορετικές θεραπείες από το κλασικό Μπαλινέζικο μασάς έως το Ταϊλανδέζο, την Ayurveda και τη ρεφλεξιολογία.

 

Εάν τα παραπάνω σας ακούγονται παραδεισένια, ελέγξτε πρώτα τα κέντρα αναζωογόνησης των πολυτελών ξενοδοχείων του Μπαλί και σχεδιάστε πριν το ταξίδι σας το πρόγραμμά σας.

 

Ακολουθεί μικρός οδηγός (ονομαστικά μόνο) των καλύτερων κέντρων σπα κατά περιοχές. Για περισσότερες λεπτομέρειες ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας.

 

Kuta και Legian

 

Mandara Spa, Jamu spa at Alam KulKul Boutique Resort, The Spa at The Legian Bali, Shine Spa for Sheraton

 

Seminyak

 

Prana Spa, Bodyworks, Spring, Acqua Perla Spa at the Double-Six Hotel

 

Kerokoban and Canggu

 

Gold Dust, Body Temple at the Canggu Club, Aliyah

 

Ubud

 

Como Shambala, Kush Ayurvedic Rejuvenation, Bodyworks Centre, Ubud Sari Health Resort, Spa Bali

 

Bukit Peninsula, Jimbaran και Nusa Dua

 

Jari Menari, Spa on the Rocks, Ayana Spa, Temple Spa at The Temple Lodge, Thalasso Bali at Grand Mirage Resort

 

Εναλλακτική χαλάρωση

 

Σ’ ένα μέρος τόσο ατμοσφαιρικό και χαλαρωτικό όπως το Μπαλί, δεν χρειάζεσαι πάντα ένα μασάζ για να ηρεμήσεις και τονωθείς ψυχικά. Οι παρακάτω περιοχές σας υπόσχονται καθημερινή ικανοποίηση όλως των αισθήσεων.

 

Air Panas Banjar

 

Στο Air Panas Banjar, οι ιαματικές πηγές κατεβαίνουν μέσα από σειρά πισινών και διαμέσου πλούσιας τροπικής βλάστησης. Χαλαρώστε στις πάνω πισίνες ή απολαύστε ένα δυνατό μασάζ από το νερό των καταρρακτών.

 

Lovina

 

Ήρεμο, χαλαρό, ήσυχο… Λοβίνα είναι το αντίθετο άκρο της Κούτα. Ακόμη και τα κύματα είναι ήρεμα. Παρατηρήστε τα δελφίνια καθώς παίζουν στον Ωκεανό και τα ψαροκάικα να πηγαινοέρχονται στην ακτή.

 

Amed

 

Ο χρόνος έχει σταματήσει στην πόλη Amed. Κατευθυνθείτε στο κήπο της Υγείας Aiona για να δοκιμάσετε ένα τσάι kombucha και μερικές σπιτικές μαρμελάδες από μάνγκο.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This