Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Dominican Republic, cigar tasting

Οι κάτοικοι της La Palma ισχυρίζονται ότι τα πούρα τους είναι ισάξια αυτών της Αβάνα.

 

Η δημιουργία της βιομηχανίας πούρων στη La Palma είναι αποτέλεσμα της επιστροφής των εγχώριων μεταναστών της La Palma από την Κούβα οι οποίοι διακατέχονταν από μια πλούσια και καινοτόμα γνώση. Το ημι-τροπικό κλίμα και οι πλούσιες σε βλάστηση πλαγιές, αποδείχτηκαν ιδανικές για την καλλιέργεια των φύλλων καπνού. Η τέχνη δεν υπάρχει μονάχα στο τύλιγμα των πούρων αλλά και στον τρόπο καπνίσματος. Οι αποκλειστικές ξεναγήσεις στο εργοστάσιο παρασκευής πούρων, προσφέρουν στον επισκέπτη την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο, παρασκευής χειροποίητων πούρων, το οποίο απασχολεί περισσότερους από 4500 εργαζόμενους. O επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την χειρονακτική εργασία των πιο έμπειρων κατασκευαστών πούρων, ανδρών και γυναικών. Γίνετε αυτόπτης μάρτυρα παρασκευής των πιο περιζήτητων λογότυπων: Montecristo, Romeo y Juliet, Seijas, Signature, Mi Dominicana, H. Upmann, VegaFina και άλλων. Οι ξεναγήσεις συνοδεύονται από έμπειρους ειδικούς πάνω στην κατασκευή των πούρων.

 

Τοποθεσία: Tabacarela de Garcia and Las Palmas Cigar Co, η οποία βρίσκεται στην La Romana, στην ανατολικότερη πλευρά της Δομινικανής Δημοκρατίας, μόλις 90 λεπτά από το Santo Dominico και την Punta Cana.

To αεροδρόμιο La Romana International Airport (LRM) βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 15 λεπτών από τη Tabacarela de Garcia, το εργοστάσιο και την αγορά.

Το αεροδρόμιο Punta Cana International Airport (PUJ) βρίσκεται σε απόσταση 90 λεπτών και για την μεταφορά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταξί.

Το αεροδρόμιο Santo Dominico International Airport (SDQ) βρίσκεται επίσης σε απόσταση 90 λεπτών και για την μεταφορά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταξί.

 

Ξενοδοχείο:
Η διαμονή σας θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Casa De Campo. To θέρετρο καλύπτει μια έκταση 7000 στρεμμάτων στις ακτές της Καραϊβικής και αποτελεί ένα ακριβές, πραγματικού μεγέθους, αντίγραφο Μεσογειακού χωριού του 16ου αιώνα.Το αεροδρόμιο La Romana International Airport είναι δίπλα στον αυτοκινητόδρομο 3. Στους επισκέπτες του Casa De Campo παρέχετε προσωπική κάρτα περιήγησης του θερέτρου, 4 ατόμων. Επίσης, υπάρχει μια γκάμα δραστηριοτήτων συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων γκολφ Teeth and Dog , θαλάσσια σπορ, ιππασία, σπα και απογευματινές προβολές. Gran Bahia Principle La Romana

 

Περίοδος:
Ανοιχτά καθημερινά από τις 08:00 πμ μέχρι 05:00 μμ. Κλειστά την ημέρα των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Κυριακή του Πάσχα.

 

Ξεναγήσεις:

  • Ξενάγηση ανακάλυψης (discovery tour): Διάρκεια 30 λεπτά

Η ξενάγηση στο εργοστάσιο ακολουθεί το μονοπάτι των φύλλων καπνού από την παρασκευή μέχρι την τυποποίηση των πρώτων χειροποίητων πούρων.Οι επισκέπτες διασχίζουν το εργοστάσιο της Tabacalera De Garcia όπου γίνονται μάρτυρες από πρώτο χέρι της συλλογής του καπνού, του τυλίγματος των πούρων, της ωρίμανσης των πούρων και συσκευασίας.

 

  • Ξενάγηση ερασιτέχνη (aficionado tour): Διάρκεια 60 λεπτά

Πρόκειται για μια ξενάγηση σε βάθος από την συλλογή των φύλλων καπνού μέχρι την ωρίμανση του καπνού στις αποθήκες και στην συνέχεια στην παρασκευή των πούρων. Οι επισκέπτες βλέπουν το χώρο προετοιμασίας του καπνού του εργοστάσιου της Tabacalera De Garcia όπου αξιολογούνται και πιστοποιούνται τα φύλλα καπνού για να περάσουν στο δωμάτιο ανάμειξης. Στην συνέχεια οι επισκέπτες επισκέπτονται τον όροφο παρασκευής όπου γίνονται μάρτυρες από πρώτο χέρι της συλλογής του καπνού, του τυλίγματος των πούρων, της ωρίμανσης των πούρων και συσκευασίας.

 

  • Ιδιωτική Ξενάγηση και Δοκιμή Πούρου: Διάρκεια 120 λεπτά

Πρόκειται για μια ξενάγηση σε βάθος από την συλλογή των φύλλων καπνού μέχρι την ωρίμανση του καπνού στις αποθήκες και στην συνέχεια στην παρασκευή των πούρων. Οι επισκέπτες βλέπουν το χώρο προετοιμασίας του καπνού του εργοστάσιου της Tabacalera De Garcia όπου αξιολογούνται και πιστοποιούνται τα φύλλα καπνού για να περάσουν στο δωμάτιο ανάμειξης. Στην συνέχεια οι επισκέπτες επισκέπτονται τον όροφο παρασκευής όπου γίνονται μάρτυρες από πρώτο χέρι της συλλογής του καπνού, του τυλίγματος των πούρων, της ωρίμανσης των πούρων και συσκευασίας. Επίσης, συμπεριλαμβάνεται μια δοκιμή πούρου από δείγματα ήπιας και δυνατής γεύσης συμπεριλαμβανομένου και δείγματος Montecristo.Η ομάδα αποτελείται το πολύ από 4 άτομα.

 

  • Master Cigar Ξενάγηση και Δοκιμή Πούρου: Διάρκεια 120+ λεπτά

Αυτή η μοναδική ξενάγηση προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν την εβδομαδιαία δοκιμή γεύσης πούρων, ακολουθώντας μια ξενάγηση σε βάθος.Το ταξίδι ξεκινά από τον χώρο προετοιμασίας του καπνού του εργοστάσιου της Tabacalera De Garcia όπου αξιολογούνται και πιστοποιούνται τα φύλλα καπνού για να περάσουν στο δωμάτιο ανάμειξης. Στην συνέχεια οι επισκέπτες επισκέπτονται τον όροφο παρασκευής όπου γίνονται μάρτυρες από πρώτο χέρι της συλλογής του καπνού, του τυλίγματος των πούρων, της ωρίμανσης των πούρων και συσκευασίας. Κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν με τους κατασκευαστές των πούρων, να συμμετέχουν σε συζητήσεις που αφορούν τις μίξεις των αρωμάτων καπνού,της συνοχής και της ποιότητας παρασκευής.

 

  • Ξενάγηση Βασικής Γευσιγνωσίας: Διάρκεια 60+ λεπτά

Οι επισκέπτες διδάσκονται τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας του πούρου και της διάκρισης της γεύσης στον ουρανίσκο, δοκιμάζοντας τρία δείγματα από τις καλύτερες σοδειές, ήπιας μέχρι δυνατής γεύσης.Ακόμη, μαθαίνουν να επιλέγουν το μέγεθος και το σχήμα της αρεσκείας τους, να επιλέγουν τον επιθυμητό καπνό (χαρμάνι, γεύση, άρωμα και δύναμη), πώς να κόβουν και να ανάβουν ένα πούρο και πώς να αποθηκεύουν σωστά ένα πούρο.Συμπεριλαμβάνεται ένα δείγμα πούρου Montecristo.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This