Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Κούβα… Αν όχι τώρα, πότε?

Η Κούβα είναι εξαιρετικός ταξιδιωτικός προορισμός!

 

Αξίζει να την ανακαλύψει κανείς όσο ακόμα διατηρεί αυτό το ξεχωριστό “χρώμα” που την χαρακτηρίζει. Από μια άποψη, μακάρι να μην διαφοροποιηθεί κατά πολύ με τα νέα πολιτικά δεδομένα των σχέσεων της με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ από την άλλη η παύση του εμπάργκο ίσως να δώσει ελπίδα για καλύτερο βιοτικό επίπεδο του υπέροχου αυτού λαού, ο οποίος ζει μέσα στη φτώχια αλλά ξέρει να δίνει απλόχερα. Ουσιαστικά εύχομαι να μην τους αλλοιώσουν τον χαρακτήρα τυχόν οικονομικο-πολιτικές μεταρρυθμίσεις.

 

Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό θα ήταν μοναδικό για μένα όποιος και να ήταν ο προορισμός, όμως την Κούβα την είχα εφηβικό όνειρο, δεν πίστευα ότι θα το καταφέρω και έγινε για μένα …επανάσταση.

 

Το νησί έχει τρομερή εναλλαγή φυσικών τοπίων και κρατάει έντονο το ενδιαφέρον σου να πας και πιο πέρα… να δεις και λίγο ακόμα..! Στην καρδιά της Καραϊβικής θα βρεις υπέροχες παραλίες με γαλάζια νερά, ενώ στην ενδοχώρα θα εντυπωσιαστείς από την ομορφιά της τροπικής βλάστησης.

 

Η πρωτεύουσα Αβάνα είναι πλανεύτρα, έχει κάτι μοναδικό η ατμόσφαιρα αυτής της πόλης. Τα αρτ ντεκό πολύχρωμα βαμμένα κτίρια, το αποικιακό στυλ, τα αυτοκίνητα εποχής σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

 

Μια βόλτα στην παραλιακή οδό της πόλης, Ελ Μαλεκόν, με άφησε ενθουσιασμένη, αφού είχα την ευκαιρία να ακούσω μουσικούς του δρόμου με θέα την πόλη και τα κύματα της θάλασσας να χτυπούν στο κυματοθραύστη. Εξαιρετική εμπειρία ήταν και η βραδινή διασκέδαση σε ένα club όπου είχα την ευκαιρία να χορέψω μαζί με Κουβανές και Κουβανούς, σε ένα ξέφρενο χορό σάλσα.

 

Την Κούβα μέτρια μπορεί να την περιγράψει κανείς με λόγια.

 

Η Κούβα είναι ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο με τα αποικιακά της κτίρια και τα αυτοκίνητα εποχής .

 

Είναι ένας ρυθμός που υπάρχει στην πιο απλή κίνηση του κάθε ντόπιου και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως το καταφέρνουν αυτό.

 

Είναι η ζεστασιά των ανθρώπων της που παρά τις στερήσεις που βιώνουν σου χαμογελάνε πλατιά.

 

Υπάρχει κάτι μαγικό στην ατμόσφαιρα που δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ασυγκίνητο και ναι, η Κούβα είναι μοναδική.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This