Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Γαμήλιο ταξίδι σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

H γηραιά ήπειρος δε σταματάει ποτέ να εκπλήσσει έναν ταξιδιώτη και προσφέρει συνεχώς νέες περιπέτειες και εικόνες για τους λάτρεις του κλασικού και του ωραίου. Το Γαμήλιο ταξίδι στις Ευρωπαϊκές πόλεις είναι ιδανικό για όσοι δεν έχουν πολλές ελεύθερες ημέρες, ή πολύ υψηλό οικονομικό budget ή επιθυμείτε να φτάσετε στον προορισμό γρήγορα. Μία χαλαρωτική ταξιδιωτική απόδραση γεμάτη ρομαντισμό και πολιτισμό.

 

Οι αποδράσεις στην Ευρώπη άρχισαν να γίνονται μόδα με την εμφάνιση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους (Ryanair, Easyjet κ.ά), οι οποίες κατέβασαν αισθητά το κόστος μετάβασης και έτσι περισσότεροι άνθρωποι μπόρεσαν να ταξιδέψουν ακόμη και για το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, τη Βαρκελώνη, τη Μπριζ, το Άμστερνταμ, την Πράγα. Η Ευρώπη έγινε προσιτή. Με καλή επιλογή διαμονής και λίγης μελέτης πριν την αναχώρηση, ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί στα σημαντικότερα αξιοθέατα, μουσεία, πλατείες. Η μεγάλη μας εμπειρία στα Ευρωπαϊκά ταξίδια μπορεί να σας διευκολύνει στο σωστό προγραμματισμό και κατάλληλη επιλογή ξενοδοχείου. Σε αυτή την κατηγορία ταξιδιού, ο ρόλος μας είναι κυρίως συμβουλευτικός, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουμε την εγκυρότητα των προκρατήσεων.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Pin It on Pinterest

Share This