Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Γεωργία & Δρόσος

Μάρτιος 2019, Ισλανδία!

Κωνσταντίνε καλησπέρα,

Πραγματικά πρόκειται για ένα ταξίδι μοναδικό, με φοβερές εικόνες και χρώματα. Οι φωτογραφίες μόνο να αδικήσουν μπορούν τα τοπία, δεν μπορούν να συλλάβουν την πραγματική ομορφιά της φύσης!

Ξεκινήσαμε από την Αθήνα με την αγωνία ότι οι καθημερινές αλλαγές των ξενοδοχείων και τα πολλά χιλιόμετρα που περιλάμβανε το πρόγραμμα θα μπορούσαν να μας κουράσουν αλλά οποίες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσαμε στο τέλος της ημέρας ήμασταν πολύ χαρούμενοι που είχαμε πάρει την απόφαση και κάναμε αυτό το ταξίδι.

Έχοντας ταξιδέψει σε κάποια μέρη του κόσμου, Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή αλλά και σε εξωτικούς προορισμούς μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η Ισλανδία είναι ένας προορισμός που μπορεί να συγκινήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη!

Όλοι πιθανόν να ξεκινούν για να δουν το βόρειο σέλας αλλά η Ισλανδία έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει και να δείξει και θα προτείναμε ο επισκέπτης να μην περιοριστεί σε αυτό. Το είδαμε το βόρειο σέλας αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν τόσο μαγικά που το ξεπέρασαν.

Ο ανταποκριτής σας εκεί ήταν όντως μια ομάδα πολύ καλά ενημερωμένη και οργανωμένη. Οι Ισλανδοί είναι πολύ φιλικοί, ευγενικοί και φιλόξενοι. Αγαπούν τον τόπο τους πραγματικά και χαίρονται να σε ξεναγούν σε αυτόν. Όσοι γνωρίσαμε μας άφησαν καλές εντυπώσεις με κορυφαίο όλων τον οδηγό μας τον Hafi, το όνομα του δεν είναι αυτό αλλά επειδή ήταν αδύνατον να το προφέρουμε μας πρότεινε από την αρχή να τον φωνάζουμε έτσι.

Θα επιστρέψουμε σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία και ευχόμαστε να συναντήσουμε και πάλι τον Hafi για να μας δείξει και άλλες ομορφιές που δεν προλάβαμε να δούμε.

Σε ευχαριστούμε πολύ που μας κανόνισες αυτό το ταξίδι και μας προέτρεψες να δούμε πέρα από τις δυσκολίες!

 

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Pin It on Pinterest

Share This