Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Αντίγκουα

Η Αντίγκουα είναι ένα κοραλλιογενές και ασβεστολιθικό νησί στην Καραϊβική Θάλασσα, με έντονη τροπική βλάστηση και τέλειες συνθήκες για ιστιοπλοΐα. Το νησί διαθέτει 365 θαυμάσιες παραλίες λευκής άμμου, μία για κάθε ημέρα του χρόνου. Στην Αντίγκουα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το υπέροχο τροπικό κλίμα της Καραϊβικής, αλλά και να εξερευνήσουν κομμάτια της αποικιακής της ιστορίας.


Το μεγαλοπρεπές φρούριο George του 18ου αιώνα, αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την πολιτιστική ταυτότητα του νησιού και της αποικιακής της κληρονομιάς. Η Αντίγκουα φημίζεται για την ιστιοπλοΐα, και ιδίως σε αγωνιστικό επίπεδο, όταν στα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου διοργανώνεται η ετήσια ρεγκάτα Antigua Sailing Week.

Αξίζει να κάνετε


 • Επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του νησιού, το St John, για να βιώσετε τις γοητευτικές αγορές και την τοπική καθημερινότητα
 • Οργανώστε ένα γεύμα σε μία από τις εκθαμβωτικές παρθένες παραλίες της Αντίγκουα
 • Επισκεφθείτε την Αντίγκουα τα Μάιο για να δείτε από κοντά την Race Week, όπου ιστιοφόρα από όλον τον κόσμο συγκεντρώνονται για να αγωνιστούν στα ζεστά νερά της ΚαραΙβικής την ημέρα και να διασκεδάσουν τα βράδια. Η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη, καθώς το νησί ζωντανεύει


Πότε να πάτεAν και η καλοκαιρία διαρκεί όλο το χρόνο, η υψηλή τουριστικά σεζόν είναι από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Απρίλιο. Ο χειμώνας μοιάζει με τη δική μας άνοιξη, με θερμοκρασίες γύρω στους 24 βαθμούς. Η εποχή των τυφώνων σημειώνεται μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου, όμως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, διότι τα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων προειδοποιούν τις περιοχές έγκαιρα. Τροπικές μπόρες εμφανίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά βροχές πέφτουν κυρίως μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου.

Dare to Dream...
ΧάρτηςΘέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση  Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


  Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Αντίγκουα

  banner

  Ταξίδεψαν μαζί μας

  Περισσότερα

  Pin It on Pinterest

  Share This