Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Ιταλία


Εάν ρωτήσετε έναν Ιταλό σε ποιο σημείο του κόσμου θα ήθελε να ζήσει, η συντριπτική πλειοψηφία θα πει «ακριβώς εδώ». Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι – και όχι απλά οι Ιταλοί – έχουν εγκωμιάσει την Ιταλία από τότε που άρχισε ο τουρισμός, και για να είμαστε ειλικρινείς η χώρα πραγματικά τα έχει όλα. Ένα από τα πλέον ποικιλόμορφα και εντυπωσιακά τοπία της Ευρώπης, την πλουσιότερη συλλογή τέχνης και αρχιτεκτονικών θησαυρών, ένα υπέροχο κλίμα και για πολλούς το σημαντικότερο, μία αυθεντική και γευστική κουζίνα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας είναι τεράστια; από τα απομεινάρια της Ρωμαϊκή Αυτοκρατορίας που είναι εμφανή σ’ όλη την επικράτεια και ιδίως στη Ρώμη, μέχρι τα ανεπανάληπτα έργα της Αναγέννησης με την Τοσκάνη να διαθέτει περισσότερα ιστορικά μνημεία από μόνη της από τις περισσότερες χώρες του κόσμου και τις επιρροές του παπισμού και της Καθολικής Εκκλησίας. Η χώρα σαφώς δεν είναι τέλεια, καθώς πολλές ιστορικές πόλεις έχουν επηρεαστεί από την υπέρμετρη ανάπτυξη και οι υποδομές δεν είναι παντού καλές, αλλά στο σύνολο η Ιταλία είναι ένας καταπληκτικός προορισμός και εάν την επισκεφθείς μία φορά, ίσως να μη θέλεις να ταξιδέψεις κάπου αλλού.

“Bella Italia – This enchanting country is full of art, history, breathtaking views and exquisite cuisine.”

One of our South Europe experts


Αξίζει να δείτε & δοκιμάσετεΙστορικό κέντρο της Ρώμης
Είναι τόσο πολλά που μπορεί να δει κάποιος στη Ρώμη, που μια απλή βόλτα στο ιστορικό κέντρο μπορεί να σας προσφέρει εκπλήξεις σε κάθε γωνιά, είτε είναι ένα αρχαίο άγαλμα, ένα υπέροχο Μπαρόκ σιντριβάνι ή μία Αναγεννησιακή πλατεία.

Μεγάλη Ελλάδα
Τα αρχαία θέατρα στις Συρακούσες και την Ταορμίνα αποτελούν υπέροχα σκηνικά του Ελληνικού θεατρικού δράματος, καθώς και ο ναός κοντά στον Ακράγαντα είναι από τα καλύτερα δείγματα Ελληνιστικού ναού εκτός της πατρίδας.

Πίτσα Ναπολιτάνα
Μπορείτε να φάτε πίτσα σ’ όλην την Ιταλία, αλλά πουθενά δεν είναι τόσο νόστιμη όσο στην γενέτειρά της, τη Νάπολη.

Πινακοθήκη Ουφίτσι, Φλωρεντία
Το κύριο θέλγητρο της Φλωρεντίας και μία από τις καλύτερες συλλογές της τέχνης.

Πομπηία και Ερκουλάνουμ
Ίσως οι δύο καλύτερα διατηρημένες Ρωμαϊκές πόλεις της Ιταλίας, που καταστράφηκαν και ταυτόχρονα διατηρήθηκαν από την έκρηξη του Βεζούβιου (79 π.Χ)

Βασιλική του Αγίου Φρανγκίσκου της Ασσίσης
Το σημείο ανάπαυσης του Αγίου Φραγκίσκου και ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά κτίρια με τοιχογραφίες του Τζιόττο και Σιμόνε Μαρτίνι.

Μουσείο του Βατικανού
Η μεγαλύτερη και πλουσιότερη συλλογή τέχνης στον κόσμο. Μην το παραλείψετε με τίποτα.

Βενετία
Περιηγηθείτε στα στενά δρομάκια, επιβιβαστείτε σε ένα υδάτινο ταξί ή μία ρομαντική γόνδολα και απολαύστε τα κανάλια της πόλης με καμβά τη μαγευτική πόλη, τις εκκλησίες, τα παλάτια και τις γέφυρες. Στη διαδρομή μην ξεχάσετε να σταματήσετε για ένα ποτήρι Βενετσιάνικου κρασιού στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.


Χάρτης
Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

  Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


  Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Ιταλία

  banner

  Travel Blog

  Περισσότερα

  Pin It on Pinterest

  Share This