Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χορεύοντας στους ρυθμούς του Δούναβη

Τον Ιανουάριο του 2015 επισκέφτηκα την Βουδαπέστη, την πόλη που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Εκπληκτικά φωταγωγημένη όλα τα διατηρητέα κτήρια και μνημεία της στη διάρκεια της νύχτας.

 

Μέσα στο καταχείμωνο και τις χαμηλές θερμοκρασίες  η αυθεντική σούπα γκούλας και το μπόργιου περκέλτ (μοσχάρι με χυλοπίτες) μαζί με το ζεστό γλυκό κρασί τους, σε κρατάει ζεστό  και σου δίνει ενέργεια για να συνεχίσεις να περιηγείσαι στις ατέλειωτες πλατείες και μουσεία. Τα μικρά υπόγεια μαγαζάκια με τα souvenir αλλά και οι φανταχτερά στολισμένες βιτρίνες, πολλές με εκατομμύρια SWAROWSKI, σε δίνουν πολλές επιλογές για τις αγορές σου.

 

Το HARD ROCK CAFE στολισμένο, στέκει στο κέντρο της μεγάλης πλατείας περιμένοντας τον κάθε περαστικό να απολαύσει τον καφέ ή το καπουτσίνο ή ακόμη και το ποτό του.

 

Η πλατεία των Ηρώων, το Κοινοβούλιο, ο λόφος του Γκέλερτ με το άγαλμα της Ελευθερίας, η Εθνική Πινακοθήκη, ο Πύργος των Ψαράδων, η όπερα της Βουδαπέστης είναι από τα σημαντικότερα μνημεία της Βουδαπέστης.

 

Να μην παραλείψω να αναφέρω την κρουαζιέρα στο Δούναβη, ειδικά όταν το χιόνι έπεφτε ακατάπαυστα έξω κάνοντας την βόλτα μας ακόμη ποιο παραμυθένια.

 

Τέλος, το βράδυ στο εστιατόριο με τα φολκλορικά, τα τσιγγάνικα βιολιά, τους χορούς και το άφθονο κόκκινο κρασί το οποίο μας πρόσφεραν, μας απογείωσαν κάνοντας την βραδιά μας αξέχαστη.

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This