Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Μάρθα & Σπύρος

Μαυρίκιος, Ιούλιος 2016

 

Καλησπέρα Πέτρο!

 

Λοιπόν, το ταξίδι ήταν υπέροχο (και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε??)

Δε θα σε κουράσω μιλώντας για τα αυτονόητα, δλδ την απίστευτη ομορφιά τόσο του resort, όσο και του Μαυρικίου γενικότερα… Θα επικεντρωθώ σε ένα δύο θεματάκια, καθώς πιστεύω ότι αυτά περιμένεις να ακούσεις 😉

  1. Ο καιρός: ήταν περισσότερο άσχημος από ότι περιμέναμε. Οι βροχές δε με ενόχλησαν τόσο, όσο οι χαμηλές θερμοκρασίες.. Στη θάλασσα ήταν δύσκολο να μπεις, ειδικά γιατί όταν έβγαινες κρύωνες πολύ! Το βράδυ, οι 2 ζακέτες που είχα πάρει μαζί δεν ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα, δεδομένου ότι τα εστιατόρια ήταν όλα σε ανοιχτούς χώρους, να τρώω γρήγορα τουρτουρίζοντας και να ανυπομονώ να γυρίσουμε στο δωμάτιο προκειμένου να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί..για να κάτσουμε στην παραλία ένα βραδάκι, να πιούμε το κοκτέιλ μας, όπως φανταζόμουν, ούτε λόγος! Ενδεικτικά σου αναφέρω ότι οι υπόλοιποι πελάτες φορούσαν χοντρά μπουφάν..
  2. Candle light dinner:  στο τραπέζι που μας είχαν ετοιμάσει, δεν υπήρχαν κεριά, παρά μόνο λίγα ροδοπέταλα πάνω στο τραπεζομάντηλο. Κι αυτό ήταν όλο. Ξέρω ότι αυτό έχει να κάνει μόνο με το ξενοδοχείο, απλά σκέφτηκα ότι θα θέλεις να το ξέρεις.
  3. Ο Sam: ο Sam είναι από ότι κατάλαβα ο τοπικός σας αντιπρόσωπος. Η συνεννόηση μαζί του ήταν άψογη, και ο ίδιος τυπικότατος και πολύ ευγενικός. Δεν θα χρειαζόταν να αναφερθώ σε αυτό το κομμάτι, αν δεν τύχαινε να πέσει το μάτι μας σε ένα “πρακτορείο” έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο μας, το οποίο προσέφερε τις ίδιες εκδρομές με αυτές του Sam στη μισή όμως τιμή. Επιπλέον, στην κρουαζιέρα που επιλέξαμε να κάνουμε, γνωρίσαμε ένα ζευγάρι, το οποίο την πλήρωσε στο 1/3 από ότι εμείς. Ο ίδιος ο Sam όταν του το αναφέραμε, μας εξήγησε ότι η διαφορά τιμής προέκυπτε από την μεταφορά μας στο Flic n Flac (από όπου έφευγε το σκάφος). Εμείς απαντήσαμε πως θα θέλαμε να είχαμε ενημερωθεί για αυτό, καθώς μπορεί να προτιμούσαμε να πάμε στο Flic n Flac με το λεωφορείο και να γλιτώσουμε γύρω στα 100 ευρώ και ο Sam  προσφέρθηκε να μας κλείσει άλλη μία εκδρομή σε χαμηλότερη από την αρχικά προσφερόμενη τιμή.

 

Το ότι αναφέρω τα αρνητικά, δε θέλω να σου αφήσει την εντύπωση ότι δεν περάσαμε όμορφα! Το κάνω μόνο γιατί πιστεύω πολύ στην έννοια του feedback :)) Μπορεί να μη βγήκε όπως ακριβώς το είχα στο μυαλό μ (εξωτικό νησί, όπου θα μαυρίσω από τον ήλιο , θα πίνω κοκτέιλ στην ξαπλώστρα και όλη μέρα θα τριγυρνάω με το παρεό) αλλά ειλικρινά ήταν ένα ταξίδι φανταστικό που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

 

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε θερμά εσένα και τη Μαρία!

 

Περιμένοντας προτάσεις για Καραϊβική…

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This