Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα… ζωντανή, μαγική, μυστικιστική και προγονική. Η ιστορία της χρονολογείται από τα τέσσερα χιλιάδες χρόνια, όταν εμφανίστηκε ο πολιτισμός των Μάγια, του οποίου η κληρονομιά παραμένει έως και σήμερα με τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του λαού της.

Mια μοναδική χώρα περιπέτειας, που θα σας μείνει αξέχαστη, καθώς αεροβατεί μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, και προσφέρει στον επισκέπτη μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Γνωστή ως η χώρα της αιώνιας άνοιξης, απολαμβάνει ένα ευχάριστο κλίμα η οποία επιτρέπει την επίσκεψη ανά πάσα στιγμή του έτους.

Οι πολύχρωμες αγορές ειδών λαϊκής τέχνης, οι τοπικές ενδυμασίες των κατοίκων, η φιλοξενία των ανθρώπων της, η ομορφιά του φυσικού τοπίου της που πλαισιώνεται από ηφαίστεια, λίμνες, ποτάμια και βουνά, κάνουν την Γουατεμάλα τον πιο ξεχωριστό προορισμό!

“Guatemala is a fascinating country with a vibrant Indian culture, colourful handicrafts, ancient Mayan ruins, towering volcanoes, and stunning colonial architecture.”… one of our Latin America Experts


Αξίζει να ζήσετε


Θαυμάστε τον αρχαιολογικό πλούτο του Τικάλ, το σπουδαιότερο μνημείο πολιτισμού  των Μάγια

Περιηθείτε στα δρομάκια της αποικιακής Αντίγουα, απολαμβάνοντας τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της Κεντρικής Αμερικής στη σκιά ενεργών ηφαιστείων

Χαλαρώστε στις ακτές της Λίμνης Ατιτλάν, όπου ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει

Ψωνίστε στην αγορά Τσιτσικαστενάνγκο, τόπος της μεγαλύτερης τοπικής Μεσο-Αμερικανικής Αγοράς

Εκτός του Τικάλ, το Γιαξά είναι λιγότερο τουριστικό και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανεβείτε στην ιερή πυραμίδα με μαγευτική θέα της λίμνης Πετέν.


Guatemala - Land of Eternal Spring!



Χάρτης




Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Γουατεμάλα

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This