Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Hurawalhi Island Resort

Χτισμένο πάνω σε ειδυλλιακό πριβέ νησάκι στην ατόλη Lhaviyani, το πολυτελές θέρετρο Hurawalhi Island Resort 5* αποτελεί την ιδανική επιλογή ηρεμίας και έντασης, άνεσης και περιπέτειας… Θα βιώσετε μία ανεπανάπλητη εμπειρία, γεμάτη ενθουσιασμό και οικιότητα!

Το ξενοδοχείο είναι adults only και βρίσκεται στις μαγευτικές Μαλδίβες, 40 λεπτά μακριά με το υδροπλάνο από το αεροδρόμιο του Μάλε. Προσφέρει ποικιλία από ιδιωτικές βίλες με σύγχρονο design και ένα παραμυθένιο τροπικό σκηνικό σε έκταση μόλις 6.5 εκταρίων, με μήκος 400 μέτρων και πλάτος 165 μέτρων. Πραγματικά ένα ιδανικό εξωτικό θέρετρο για ζευγάρια kαι ιδίως για ένα τέλειο γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες!

 

Dare to Dream…

Βασικά Στοιχεία

  • Το πολυτελές θέρετρο είναι ιδανικό τροπικό καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης για τους νεόνυμφους και τα ζευγάρια, καθώς τα παιδιά κάτω των 15 ετών απαγορεύονται στο Hurawalhi
  • Το Hurawalhi διαθέτει το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο (5.8 Undersea Restaurant) στον κόσμο
  • H 40λεπτη πτήση με υδροπλάνο πάνω από τις ατόλες των Μαλδιβών, αποτελεί μοναδική εμπειρία
  • Το κέντρο σπα Duniye και το καταδυτικό κέντρο Prodivers θα κάνουν την παραμονή σας εξέχαστη

Περιγραφή και Υπηρεσίες

Το θέρετρο βρίσκεται σε ένα μαγευτικό μικρό νησάκι και προσφέρει αρμονία μεταξύ της παραδεισένιας φυσικής ομορφιάς και των first-class υπηρεσιών.

Διαθέτει συνολικά 90 βίλες, από τις οποίες οι 60 είναι χτισμένες πάνω από το νερό (over-water villas) και οι υπόλοιπες βρίσκονται πάνω στην παραλία, εκεί που σκάει το κύμα. Αναμειγνύει εξαιρετικά φυσικά στοιχεία, όπως το ξύλο, η πέτρα και η καρύδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, του στυλ και της άνεσης.

Το ξενοδοχείο προσφέρει ποικιλία εστιατορίων με το κεντρικό εστιατόριο Canneli, το overwater εστιατόριο Aquarium και φυσικά το εξαιρετικό υποβρύχιο εστριατόριο 5.8 undersea restaurant.Μπορείτε επίσης να φάτε γρήγορο σνακ μενού στο Coco Bar, να παραγγείλετε (υπηρεσία 24 ωρών) στη βίλα σας ή να απολαύσετε θεματικά Candelight Beach Dinners. Για νυχτερινά κοκτέιλ και οινοποσία, το ξενοδοχείο προσφέρει το Cici Bar, το Aquarium Bar και το Champagne Pavillion. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία γαστρονομικών πιάτων, από φρέσκα θαλασσινά και ψάρια μέχρι κρεατικά και πιάτα χορτοφάγων.

Σας προτείνουμε επίσης να δοκιμάσετε μερικές από τις θεραπείες του Duniye Spa για την απόλυτη χαλάρωση και τόνωση.

Επισκεφθείτε επίσης το καταδυτικό κέντρο ProDivers, πιστοποιημένο από τη PADI, για να επιλέξετε κάποια από τις πολλές θαλάσσιες ή υποθαλάσσιες δραστηριότητες. Ζήστε τη μοναδική ομορφιά του κοραλλιογενή υφάλους και χαρείτε τα αμέτρητα πολύχρωμα τροπικά ψάρια. Ακολουθήστε τα μεγάλα θηράματα κάνοντας Big game fishing ή dolphin cruise.

Πως θα φτάσετε εδώ

Με 8ωρη πτήση (με ενδιάμεσο σταθμό) από την Ελλάδα στο διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε, ενώ θα ακολουθήσει 40λεπτη μεταφορά με υδροπλάνο στον επίγειο παράδεισο του Hurawalhi

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This