Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ιωάννα & Γερμανός

Νέα Υόρκη, Ιανουάριος 2018

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!

Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, και σας ευχαριστούμε για τις συμβουλές, τη βοήθεια, την οργάνωση και τη συνεργασία!!
Πέτρο και Χαρά σας ευχαριστούμε και πάλι !!
Στον 27ο όροφο ήταν το εξαιρετικό δωμάτιό μας, αφού τους ενημερωσατε ότι κάνουμε γαμήλιο ταξίδι!!!! Σαμπάνια, μέχρι και σοκολατακια και ευχετηρια κάρτα μας περίμεναν στο δωμάτιο όταν φτάσαμε!!
Μια μικρή “ανακατωσουρα” δημιουργήθηκε με το θέμα του city pass, καθώς δεν εβρισκαν το voucher μας στο σύστημά τους, αλλά επικοινωνησαμε με τη Χαρά και λίγη ώρα μετά το θέμα λύθηκε άμεσα !!! Οι άνθρωποι μας ζήτησαν και συγνώμη!
Αλλο ένα πρόβλημα δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς μας είπατε να κάνουμε check in απευθείας στο αεροδρόμιο και όχι μέσω ίντερνετ, με αποτέλεσμα απο Κωνσταντινουπολη προς Νεα Υόρκη να ταξιδέψουμε χωριστά.. 🙁 Όμως τα καλά ήταν περισσότερα από τις παραπάνω ατυχιες!!! Επίσης, λόγω ακυρωσης της επιστροφής μας απο Κωνσταντινουπολη προς Θεσσαλονίκη, η διαμονή που μας προσεφερε η εταιρία ήταν ξεχωριστή!! Ξενοδοχείο Radisson Blu σε business room!!!! Μεγαλο δωμάτιο, τεράστιο κρεβάτι!!!! Και επισης μέσα στη διαμονή μας παρειχαν και βραδινό, πεντανοστιμο γεύμα!! Δεν ξερω αν όλα αυτά ήταν θέμα της Turkish airlines ή επειδή μεσολαβησατε εσείς, πάντως ήταν μια μοναδική εμπειρία και πρέπει να πάρετε τα εύσημα!!!!!
Τη φωτογραφία σας τη στείλαμε σε περίπτωση που θέλετε να τη δημοσιευσετε!!
Καλή συνέχεια!!

 

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This