Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Patina Maldives, Fari Islands

An Island of Wondrous Depths.

FREEDOM IS ADVENTURE

Εμπνευστείτε από την απόλυτη ελευθερία, που θα βιώσετε στο νησί της απαράμιλλης ομορφιάς και της απρόσμενης πολυδιάστατης εμπειρίας. Βαθιά γαλήνη ή έντονη περιπέτεια. Ακολουθήστε το ένστικτό σας  και βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Το πολυτελέστατο θέρετρο Patina Maldives αποτελεί κομμάτι των νησιών Fari με δύο γειτονικά νησιά, που μοιράζονται εμφανώς διαφορετικές ενέργειες, δημιουργώντας έναν μοναδικό προορισμό με βαθύ πολιτιστικό χαρακτήρα. Εδώ, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά ευσυνείδητοι ταξιδιώτες συνδέονται μέσα από την τοπική ομορφιά, τη δημιουργικότητα και την ανακάλυψη. Διεγείρετε το πνεύμα στην ξυπόλητη πολυτέλεια των Μαλδιβών.

Flow είναι το όνομα του κέντρου ευεξίας και των εμπειριών που δημιουργεί για σας. Η φιλοσοφία του Flow ξεκινάει από τη στιγμή της άφιξής σας. Αναζωογονηθείτε μέσα από τις θεραπείες σπα και την ηρεμία του διαλογισμού, τα οποία ενθαρρύνουν τον καλό ύπνο, την ενσυνειδητότητα, την ψυχαγωγία και γενικότερα την προσωπική υγεία.

Το Patina Maldives προσφέρει υπέροχες και προσεγμένες επιλογές της fine dining κουζίνας, με 12 γαστρονομικές προτάσεις, όπου τα καλύτερα συστατικά και διαδικασία αποτελούν το κεντρικό θέμα. Οι σεφ χρησιμοποιούν μοναδικές και πρωτότυπες τεχνικές για να επιτύχουν μία έξοχη γευστική πανδαισία.

Ένα ιδανικό εξωτικό θέρετρο για οικογένειες και ζευγάρια, ιδίως για ένα τέλειο γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες!

Dare to Dream…

Βασικά Στοιχεία

  • 90 beach και overwater βίλες και 20 Fari studios
  • Γαστρονομική πανδαισία μέσα από 12 πρωτότυπες προτάσεις
  • Εμπνευστείτε μέσω της φιλοσοφίας Rhythm & Vibes και τις θεραπείες του Flow
  • Μοναδικό αρχιτεκτονικό concept με τη σφραγίδα του Marcio Kogan

Πως θα φτάσετε εδώ

Με 8ωρη πτήση (με ενδιάμεσο σταθμό) από την Ελλάδα στο διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε, ενώ θα ακολουθήσει 35λεπτη μεταφορά με ταχύπλοο στον επίγειο παράδεισο του Patina Madlives.

 

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Most Shared

    Pin It on Pinterest

    Share This