Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Κωνσταντίνος & Στέλλα

Ευχαριστούμε πολύ για όλη τη συνεργασία μαζί σας προσωπικά, για άλλη μια φορά μετά τις Μαλδίβες το 2021. Ήταν ένα μοναδικό ταξίδι, διαφορετικό από τα αντίστοιχα που έχουμε κάνει στο παρελθόν, γεμάτο εικόνες όμορφες αλλά και σκληρές (η φτώχεια που επικρατούσε…), αδρεναλίνη (σαφάρι) και χαλάρωση στο τελευταίο μας ξενοδοχείο. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε γνωστό μου, και ήδη το έχω κάνει. Αναλυτικά κάποια πράγματα και προτάσεις:

 

  • Στη stone town μιλήσαμε με τους ντόπιους και μας πήγαν εκδρομή prison island+nakupenda beach μαζί με υπέροχο φαγητό που μας μαγείρεψαν στην παραλία (ίσως το καλύτερο φαγητό που φάγαμε γενικά). Μας ζήτησαν μόνο 40$/άτομο, πολύ λιγότερο από τις εκδρομές που βρίσκαμε online.
  • Στη stone town ωραίο είναι το emerson spice restaurant, ένα πολύ όμορφο rooftop ξενοδοχείου με καλό φαγητό.
  • Στο σαφάρι δυσκολευτήκαμε πολύ την πρώτη μέρα επειδή δεν είχε κλιματισμό (λογικό) αλλά τα καταφέραμε. Επίσης την δεύτερη μέρα μας έπιασε και τους δυο η διάρροια των ταξιδιωτών μαζί με πυρετό και το δεύτερο βράδυ ήταν επίσης πολύ άσχημο, αλλά τα καταφέραμε και εκεί. Δυστυχώς το saadani δεν είχε εμφιαλωμένο νερό, παρά μονάχα βρύσης, και δεν μπορούσαν να μας ετοιμάσουν κάτι που θα ταίριαζε στην κατάσταση (πχ. Ρύζι). Ευτυχώς την επόμενη μέρα φεύγαμε για το Melia, όπου ήταν ένας πραγματικός παράδεισος στον οποίο γίναμε καλά και ξεκουραστήκαμε.
  • Οι πτήσεις πολύ καλές, λίγο οι ώρες της επιστροφής ήταν δύσκολες αλλά τα κλείσαμε άλλωστε τελευταία στιγμή και δεν είχαμε επιλογές.

 

Αναφορικά με το γραφείο σας και εσάς προσωπικά μείναμε για άλλη μια φορά πλήρως ευχαριστημένοι! Όλες οι συνομιλίες μεταξύ μας γίνανε μέσω μειλ+τηλεφώνου γρήγορα και αποτελεσματικά και μας δώσατε πληθώρα επιλογών ταξιδιών (πχ  Κένυα) σε μόλις 1-2 μέρες και ενώ πίεζε ο χρόνος. Θεωρώ πως για τις μέρες που είχαμε, επιλέξαμε το καλύτερο ταξίδι. Η οργάνωση εκεί ήταν υποδειγματική, όλοι οι οδηγοί μεταξύ ξενοδοχείων και αεροδρομίων ήταν στην ώρα τους χωρίς ποτέ να χρειαστεί να τους ψάξουμε και να τους τηλεφωνήσουμε. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω, αν ψαξω να βρω κάτι είναι πως το resort που μας προτείνατε στην αρχή δεν μας άρεσε, αλλά η επιλογή του Meliá από την ιστοσελίδα σας μας ικανοποίησε εντελώς.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάλι.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


Pin It on Pinterest

Share This