Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Χαρά Δρίτσα
Travel Consultant
"Το νέο μέλος της ομάδας"
Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι η Χαρά και είμαι το πιο καινούργιο μέλος της ομάδας. Από μικρή ονειρευόμουνα ταξίδια και κατάφερα να ξεκινήσω να πραγματοποιώ το όνειρό μου αμέσως μετά τις σπουδές μου στο Τμήμα τουριστικών επαγγελμάτων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Πεποίθησή μου είναι πως τα ταξίδια είναι όνειρο για τους περισσότερους και ανάγκη για κάποιους.  Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εξασφαλίσω τις καλύτερες συνθήκες ώστε να πραγματοποιήσω το όνειρό σας, να εξυπηρετήσω την ανάγκη σας και να τα μετατρέψω σε καταπληκτική εμπειρία.

Αγαπημένοι μου προορισμοί

Αγαπημένος προορισμός μου είναι όλος ο κόσμος, γιατί πιστεύω πως κάθε τόπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και ανυπομονώ να ανακαλύψω όσα περισσότερα μέρη του κόσμου μπορώ!!

Το Μπαλί, η Σρι-Λάνκα, η Βουδαπέστη, το Παρίσι και η ανατολική ακτή των Η.Π.Α. είναι κάποιοι προορισμοί που θα ήθελα να εξερευνήσω περισσότερο.

Επικοινωνήστε με τη Χαρά

    Pin It on Pinterest

    Share This