Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Γνωρίστε την ομάδα μας

Με ιδιαίτερη αγάπη για το ταξίδι και βαθειά γνώση των προσφερόμενων πακέτων, ετοιμάσαμε έναν πλήρη οδηγό με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ταξιδέψαμε σε πολλές χώρες, κλείσαμε συμβόλαια με τοπικούς συνεργάτες και ξενοδοχεία, συγκρίναμε τιμές και υπηρεσίες, συνδυάσαμε ώρες αναχωρήσεων και αεροπορικές εταιρείες, έχοντας πάντα τη σκέψη μας σε εσάς - τους ταξιδιώτες μας, τους RED ELEPHANTZ. Γιατί εσείς μας εμπιστευτήκατε και αποτελείτε την πυξίδα σε αυτά που προγραμματίσαμε και σε όσα άλλα σχεδιάζουμε για το μέλλον. Εσείς σχεδιάστε και ονειρευτείτε!

Γνωρίστε την ομάδα μας

 

Όλοι μας στο Red Elephant έχουμε κάτι κοινό – την αγάπη για το ταξίδι, την εξερεύνηση του κόσμου και την ανακάλυψη νέων προορισμών. Ο καθένας από εμάς έχει προσωπική εμπειρία των προορισμών που χειρίζεται και ο στόχος μας είναι να τη μοιραζόμαστε με εσάς, τον εκλεκτό υποψήφιο ταξιδιώτη μας.
 
Δεν είμαστε μία απλή διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης. Είμαστε πραγματικοί άνθρωποι, σε πραγματικό χώρο εργασίας και είμαστε εμείς και οι συνεργάτες μας στην κάθε γωνιά του κόσμου, που κάνουμε τη δουλειά μας ξεχωριστή. Όταν αποφασίσετε να μας γνωρίσετε, θα μοιραστούμε την ταξιδιωτική μας γνώση μαζί σας: τα μάτια και τα αυτιά του μοναδικού κόσμου των ταξιδιών. Γιατί να ξοδέψετε ώρες ολόκληρες για να αναζητήσετε άγνωστα μέρη, όλους τους πιθανούς τρόπους μετακίνησης και δυνατότητες εκδρομών, όταν οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας τα ετοιμάσουν άμεσα και να οργανώσουν κάτι το εξαιρετικό που ίσως δεν έχετε σκεφτεί?
 
Εδώ μπορείτε να μάθετε λίγα περισσότερα στοιχεία για τους ανθρώπους στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Ποιοι είμαστε, που έχουμε ταξιδέψει και μερικές από τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες και προτάσεις. Μπορείτε λοιπόν να ψάξετε τον σύμβουλο που έχετε μιλήσει ήδη ή να βρείτε τον κατάλληλο για να σχεδιάσετε τον επόμενό σας προορισμό.

Pin It on Pinterest

Share This