Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Κίνα


Δεν μπορείς να παραβλέψεις την Κίνα… Δεν είναι απλά μία χώρα, είναι ο πολιτισμός! Ένας πολιτισμός που ανανεώνεται συνεχώς, χωρίς ξένες επιρροές για τρεις χιλιετίες με κράμα παραδόσεων και εθίμων από τις αρχαίες δυναστείες των Χαν και Μινγκ έως την περίοδο της Λαϊκής Δημοκρατίας και του Μάο. Από το «Ολυμπιακό» Πεκίνο με την Απαγορευμένη Πόλη, το Χονγκ Κονγκ με το εντυπωσιακό skyline και τους δυναμικούς δρόμους της Σαγκάη, την κρουαζιέρα στον Κίτρινο ποταμό, τα βουδιστικά μοναστήρια του Θιβέτ και τις επικές εικόνες τους δρόμου του μεταξιού, το ταξίδι στην Κίνα αποτελεί ένα πολυποίκιλο πολιτιστικό παζλ. Είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν και στο μέλλον, με μοναδικά αξιοθέατα, όπως το Σινικό Τείχος, ο πήλινο στρατός στο Σιάν αλλά και οι υπερσύγχρονοι ουρανοξύστες και τα υπερκαταστήματα. Η Κίνα θα σας μαγέψει με τον συναρπαστικό πολιτισμό της, την ιδιαίτερη κουλτούρα της, τις φυσικές ομορφιές της και την ευγένεια των κατοίκων της.

“Incredible scenery, superb food and a great wall. What else do you want?” … One of our Far East experts


Dare to Dream...Αξίζει να δείτε


Σινικό Τείχος: Κάποτε το σύνορο μεταξύ πολιτισμών – το μοναδικό αυτό τείχος παραμένει ένα από τα ανθρώπινα θαύματα του κόσμου.

Απαγορευμένη πόλη: Άλλοτε το επίκεντρο της Κίνας, το εντυπωσιακό συγκρότημα παλατιού του αυτοκράτορα είναι πλέον ανοιχτό για όλους.

Πήλινος στρατός: Κοντά στην παλιά πρωτεύουσα της Σιάν, οι στρατιώτες από τερακότα φτιαγμένοι σε πραγματικές ανθρώπινες διαστάσεις και 2200 ετών παλιοί, προστατεύουν τον τάφο του πρώτο αυτοκράτορα της Κίνας.

Δρόμος του μεταξιού: Ξεχασμένες πόλεις, όπως η Jiaohe, υπαινίσσονται την άλλοτε σημασία του αρχαίου εμπορικού δρόμου.

Ναός Jokhang στη Λάσα: Ο ιερότερος ναός του Θιβέτ, γεμάτος με υπέροχα αγάλματα ενώ περιβάλλεται από καπνό θυμιάματος.

Ναός του Κομφούκιου: Υπέροχο συγκρότημα ναού στην πόλη Qufu, όπου μεγάλωσε ο Κομφούκιος και σημαντικό κομμάτι για να καταλάβετε περισσότερα για τη φιλοσοφία, που διαμόρφωσε νέο τρόπο σκέψης.

Μεγάλος Βούδας, Leshan: Θα νιώσετε πραγματικό δέος, καθώς θα κοιτάτε το μεγαλύτερο λαξευμένο Βούδα.


Χάρτης
Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Κίνα

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This