Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

SALE

Βιετνάμ


Μία ήσυχη χώρα, βγαλμένη από τα παραμύθια: Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο, το Βιετνάμ δημιουργήθηκε από τον έρωτα ενός θαλάσσιου δράκου μίας πανέμορφης νεράιδας που ζούσε στο βουνό. Μαζί απέκτησαν 100 γιους, οι μισοί εκ των οποίων ακλούθησαν τον πατέρα τους στη θάλασσα, ενώ οι άλλοι μισοί τη μητέρα τους στα βουνά. Αυτά τα… μαγικά παιδιά θεωρούνται οι πρόγονοι των Βιετναμέζων και ακριβώς αυτός ο μύθος αποκαλύπτει στοιχεία της ποικιλομορφίας που αφορά τόσο στην φυσική ομορφιά του Βιετνάμ, όσο και στην πολιτισμική του ταυτότητα. Από τις πανέμορφες παραλίες μέχρι τις αρχαίες πόλεις και τις ορεσίβιες φυλές, το Βιετνάμ προσφέρει εξαιρετική ταξιδιωτική ποικιλομορφία, ιδανική για όλους επιθυμούν κάτι το εναλλακτικό.

“Vietnam has a unique and rich civilization with amazing scenery and cultured locals. The long history of the war shall never be forgotten but Vietnam has moved on and embraced tourism. The country varies hugely from north to south and this forms the major charm that Vietnam offers.”

one of our Indochina Experts


Αξίζει να δείτε & δοκιμάσετεΚρουαζιέρα στον κόλπο Ha Long
Τα χιλιάδες ασβεστολιθικά νησιά αναδύονται περήφανα μέσα από τα ήρεμα νερά του κόλπου. Το μοναδικό αυτό τοπίο είναι γνωστό και ως το 8ο θαύμα του κόσμου.

Cu Chi tunnels
Προσέξτε τις παγίδες που θα σας δείξουν οι βιετναμέζοι ξεναγοί στους υπόγειους λαβύρινθους.

Πεζοπορία στα Sa Pa
Η βόρεια επαρχία Sa Pa προσφέρει υπέροχα μονοπάτια για τους φυσιοδίφες και ευκαιρία γνωριμίας με ορεσίβιες φυλές, στους πρόποδες του Fan Si Pan, την υψηλότερη κορυφή της χώρας.

Το Δέλτα του Mekong
Πλωτά χωριά, ψαράδες και κτηνοτρόφοι συνθέτουν ένα κλασικό βιετναμέζικο τοπίο στο δέλτα του μεγαλύτερου ποταμού της Ινδοκίνας.


Γιατί να επιλέξετε τον προορισμό• Συνδυάζει πολιτιστικό ενδιαφέρον με υπέροχη φύση, αλλά και ξεκούραση με εξαιρετικές παραλίες
• Βιετναμέζικη κουζίνα
• Πλούσια ιστορία
• Φιλικοί άνθρωποι και εντυπωσιακά τοπικά φεστιβάλ και έθιμα
• Χαμηλό κόστος τοπικών υπηρεσιών

Χάρτης
Θέλω να​ το​ ζήσω

Καλέστε μας στο 2310 256555 (για Θεσσαλονίκη) ή 210 3230555 (για Αθήνα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κάντε κράτηση

    Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


    Δείτε εδώ τις προσφορές μας για Βιετνάμ

    banner

    Pin It on Pinterest

    Share This