Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Ελευθερία & Δημήτρης

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΑΓΙΑ ΜΕΞΙΚΟ

 

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ!!

 

Λίγα λόγια για τη Νέα Υόρκη και τη Ριβιέρα Μάγια:

 

Το Μανχάταν είναι εντυπωσιακό με τους φωτισμένους ουρανοξύστες που μοιάζουν σαν ψεύτικοι. Βγάλαμε τη NEWYORKPASS και επισκεφτήκαμε όσα περισσότερα αξιοθέατα μπορούσαμε. Η θέα από το EMPRIRESTATEBUILDING το βράδυ είναι απίστευτη. Στην TIMESSQUARE πετύχαμε συναυλία της ALICIAKEYS και ηταν μοναδική εμπειρία..Το ξενοδοχείο ήταν πολύ κοντά σε στάση μετρό κ είχε ότι χρειάζεται κάποιος για τη διαμονή του . Αφήσαμε λοιπόν την πόλη του μεγάλου μήλου με τις καλύτερες εντυπώσεις και πετάξαμε για έναν παράδεισο που ότι και να περιγράψουμε εδώ είναι πολύ λίγο..

 

Το ξενοδοχείο OCCIDENTALGRANDXCARET είναι ένας επίγειος παράδεισος!! Περπατάς στα δρομάκια του resort και νιώθεις πως βρίσκεσαι στη ζούγκλα από την πυκνή βλάστηση και τα ζωάκια που πετάγονται συνέχεια μπροστά σου. Πολύ προσεγμένοι χώροι, πολύ φιλόξενο και καλοσυνάτο το προσωπικό και τέλειο φαγητό σε όλα τα εστιατόρια που διαθέτει. Κάναμε τρεις εκδρομές τις οποίες μας πρότεινε και μας έκλεισε το πρακτορείο σας και η κάθε μια ήταν και μια μοναδική εμπειρία. Επισκεφτήκαμε cenotes και το ΤΣΙΤΣΕΝ ΙΤΖΑ τη μια μέρα και μέσα στην τιμή που πληρώσαμε συμπεριλαμβανόταν το φαγητό και τα ποτά καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής. Την επόμενη με σκάφος από το ΚΑΝΚΟΥΝ φτάσαμε στα νησιά CONTOY και MUXERES.

 

Στο ISLACONTOY έχεις την εντύπωση πως βρίσκεσαι στην παραλία που γυρίστηκε η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ. Εκεί κάναμε και snorkeling για να δούμε τα κοράλια. Tέλος η εκδρομή στο TULUM μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

 

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η επιτυχία της εκδρομής οφείλεταιστην οργάνωση και την υποστήριξη του ταξιδιωτικού πρακτορείου. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Pin It on Pinterest

Share This