Πως Λειτουργούμε
Περιηγηθείτε στη σελίδα μας και εμπνευστείτε. Ενημερώστε μας τι είναι σημαντικό για σας, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Προορισμοί

Τηλέφωνο: Αθήνα 210 3605551 - Θεσσαλονίκη 2310 256555 | Mail: info@red-elephant.gr

Καταδύσεις – Χρήσιμες συμβουλές για αρχάριους

Οι καταδύσεις είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές θαλάσσιες δραστηριότητες και αποτελεί το απόλυτο ταξιδιωτικό bucket list. Σήμερα, τα περισσότερα παραθαλάσσια μέρη διαθέτουν καταδυτικά κέντρα, τα οποία υπόσχονται μία αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Καθώς είμαστε μεγάλοι οπαδοί των καταδύσεων, σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσεις, έχοντας όμως υπόψη σου μερικές βασικές οδηγίες για να επιλέξεις σωστά, το που και πως θα καταδυθείς.

 

Τι πρέπει να ξέρεις και να ελέγξεις πριν το επιχειρήσεις

     

  • PADI ή SSI είναι οι δύο κύριοι καταδυτικοί οργανισμοί πιστοποίησης αναγνωρισμένοι παγκόσμια.
  • Είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι ο εκπαιδευτής σου είναι νόμιμα πιστοποιημένος. Επίσης έλεγξε που βρίσκεται ο κοντύτερος θάλαμος αποσυμπίεσης σε επείγουσα περίπτωση.
  • Συνιστάται να μην πετάξεις για τουλάχιστον 24 ώρες μετά από μια κατάδυση για να αποφευχθεί η νόσος των δυτών.
  • Έλεγξε εάν το καταδυτικό κέντρο που σε ενδιαφέρει παρέχει ηλεκτρονική εκμάθηση πριν φτάσεις στον προορισμό για να διαφαλίσεις περισσότερο χρόνο για καταδύσεις.
  • Κάνε παζάρι – πολλά καταδυτικά κέντρα παρέχουν δωρεάν ή σε ειδική προσφορά διαμονή εάν κλείσεις μαζί τους πακέτο καταδύσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσέ μας για να σε ενημερώσουμε σχετικά με τους καλύτερους καταδυτικούς προορισμούς!

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας:


το Blog των Ταξιδιωτών

Pin It on Pinterest

Share This